Разполагаме със зала за 250 души и тераса със спираща дъха гледка!

SKY PLAZA

Класа без конкуренция

Sky Plaza Terace

Безкомпромисната и пропита с кулинарно въображение кухня е спечелила доверието на всички видни авторитети. Шеф готвачът на това забележително място е прочут с умението си да приготвя винаги пресни рибни специалитети, бавно задушено свинско филе с подправки, сотирани лангустини и патица с трюфели. Сред върховете в менюто са домашните сорбета и невероятните десерти на майстор сладкарите на това заведение.

Още с влизането си в SKY PLAZA, гостите веднага ще усетят лично отношение без никаква претенциозност. Ресторантът е приятно декориран в тъмно червено с украси от модерно изкуство, с богат избор от размери на маси и удобни столове. Изисканият персонал, комбиниращ умението да предразположи гостите към неформален разговор и професионално благоразумие, създава една ведра и приятна атмосфера с ненатрапчиво обслужване. Това, в комбинация с модерната кулинария, ще Ви предостави най-запомнящото се и изпълнено с удоволствия преживяване.


SKY PLAZA е един от най-именитите ресторанти в София и е предпочитано място за частни партита и специални поводи. Клиентите, които избират ресторанта ни за частни партита, идват при нас изключително заради качество на храната, виното, обслужването и обстановката. От бизнес срещи , приеми и лични събрания до партита и сватби, нашето място е идеално за почти всяка цел.

Ресторанта предлага организиране на: